В тази категория ще добавям всички мои статии, които са публикуванив печатни или онлайн издания

Мои публикации

За спомените и изборите

И препоръчвам на всеки, който смята да остане да живее в България и иска тя да стане една страна добра за своите граждани, да се включва активно в обществения живот. Независимо дали през политическа дейност, през подпомагане на обществени каузи или просто чрез активно разпространяване на позиции за защита на свободата и правото.

Мои публикации

Парите на София: ще стане ли по-добро място за живеене (в.Капитал 25.01.2019)

В заключение трябва да се каже, че за да стане нашия град по-добро място за живеене, то той се нуждае от много по амбициозен бюджет, подкрепен с по-активна работа на администрацията за повишаване на събираемостта на приходите, от оптимизация на част от текущите разходи, както и от финансовото и административно подсигуряване на приетите стратегии и планове.

Мои публикации

Дайте шанс на Централната минерална баня (в.Капитал 14.12.2018)

Аз се надявам, че любовта към историята на нашия град и здравият разум ще надделеят и, че след 5 години Централните Софийски бани ще бъдат не по-малко известни от тези в Карлови Вари или баните Сечени и Гелерт в Будапеща.

Мои публикации

Хазартът – имам една мечта (в. Капитал, 25.05.2018)

И нека да завърша с една мечта. И тя е в България лотариите да работят в интерес на обществото. И да дават своя принос за обществени каузи подобно на всички останали европейски демокрации.